Who's Bestuur

Who's Bestuur

Het handelaarsverbond van Wilsele-Putkapel, Wilsele Handelt en Onderneemt, behartigt en promoot de belangen van Wilselse handelaars en ondernemers.

Het is een noodzaak dat kleine handelaars de handen in elkaar slaan en de krachten bundelen om onze ‘winkel steenweg en omliggende straten’ te promoten bij shoppers.

Het handelaarsverbond organiseert geregeld activiteiten, zoals een braderij of dorpsfeest, eindejaarsacties, een opendeur weekend, de kerstverlichting op de steenweg, zelfs het samenstellen van een dorpsmagazine.

WHO probeert de samenwerking tussen de verschillende handelaars te versterken door de handelaars samen te brengen, te informeren in algemene vergaderingen en te lobbyen met de stad Leuven.

Kortweg, Wilsele Handelt en Onderneemt steunt de lokale handel en zet zich in voor al haar leden!

Het bestuur bestaat uit Patrick Mertens, Tom Houben, David Vos, Steffi Volders, Jozefien Longin, Kathleen Kenens en Nadia Dever.

Wenst u zich als lokale handelaar/ondernemer ook aan te sluiten en mee ons dorp op de kaart te zetten, neem dan contact op.Blijf steeds op de hoogte door onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x